Transport gratuit la comenzi mai mari de 249 lei.
Reducere de la 20%.

Ce sunt pachetul si programul Start-Up?

 Pachetul si Programul Start-up sunt solutia ideala pentru cei care doresc sa realizeze un venit rapid prin dezvoltarea unei structuri si a unei afaceri de succes alaturi de Gano Excel.

Cum puteti participa la Programul Start-Up?

Pentru a putea participa la Programul Start-up, membrii inscrisi dupa data lansarii acestuia (15.04.2015) trebuie sa se inregistreze prin achizitionarea Pachetului Start-up, ce poate fi cumparat o singură dată (la momentul inscrierii). Pachetul Start-up nu poate fi cumparat de catre membrii deja inscrisi pana la data lansarii programului, ei fiind considerati deja eligibili pentru a participa la program.

Prin ce se deosebeste Pachetul Start-Up?

gano cafe sratr up
 
 
 
 

  • Pachetul Start-up nu conține puncte CV (valoare comisionabila), dar contine PV (puncte valorice).
  • Aproximativ o treime din valoarea pachetului va fi distribuita, sub forma unui stimulent, pe 5 generatii ale unui membru care inscrie membri noi cu Pachetul Start-up.

 

 


 

 

Ce contine Pachetul Start-Up?

Care sunt conditiile Programului Start-Up?

   Pentru a putea primi stimulentul generat de inscrierile prin Programul si Pachetul Start-up, membrii Gano Excel trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • cei înscrisi dupa data lansarii programului (15.04.2015) trebuie sa se înscrie prin cumpararea Pachetului Start-up;
  • sa mentina 60 PPV pe luna (puncte valorice personale) si 180 PGPV pe luna (puncte valorice generate impreuna cu structura);
  • dacă un membru a inscris pe cineva cu Pachetul Start-up si nu mentine 60 PPV pe luna, respectiv 180 PGPV pe luna, nu va primi stimulentul, iar generatiile se vor comprima.

 

In acest caz, A l-a înscris pe B cu Pachetul Start-up, dar nu a mentinut 60 PPV și 180 PGPV. In aceasta situatie A nu va primi stimulentul, iar U va primi 65 RON, B devenind aici prima generatie.

Membrii vor primi stimulentul pe baza inscrierilor facute in propria structura de catre membrii care au acelasi rang cu ei sau un rang mai mic.

 

 

 

 

 

In acest caz, atat A (Director Rubin) cat si B (Director) au inscris membri noi cu Pachetul Start-up. U va primi doar stimulentul aferent inscrierii facuta  de catre B pentru ca B are acelasi rang. U nu va primi stimulentul aferent inscrerii facuta de catre A pentru ca A are un rang mai mare.

 

 

Inscrie-te acum!