Transport gratuit la comenzi mai mari de 249 lei.
Reducere de la 20%.

Atunci cand faci cumparaturi online, trebuie sa te asiguri ca plata se efectueaza in siguranta. De aceea, iti oferim urmatoarele optiuni de plata atunci cand comanzi de pe site-ul GanoExpert:

1. Ramburs
Plata comenzii se face curierului la primirea coletului. Toate costurile vor fi incluse pe factura fiscala.

2. Online

Cardurile acceptate sunt VISA (Classic sau Electron) si Mastercard. Plățile cu cardul se efectueaza în condiții de siguranță maximă. Datele cardului tău nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate și criptate. Pentru finalizarea tranzactiei, este necesar sa introduci numarul cardului, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso).
Platile online se efectueaza prin MobilPay. Pentru a se putea efectua o plata prin MobilPay, valuta contului de pe care are loc plata trebuie să fie obligatoriu RON. Serviciul MobilPay nu acceptă alte monede în afară de RON.

3. Transfer bancar

In cazul in care alegeti ca metoda de plata transferul bancar, va rugam sa faceti acest lucru numai dupa ce primiti confirmare telefonica din partea noastra. De asemenea, veti primi un mail cu toate informatiile necesare pentru a putea efectua transferul bancar. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii.

Toate preturile sunt exprimate in lei si contin TVA 9% sau 19% in functie de categorie.

Pentru intrebari si clarificari va stam la dispozitie la adresa de e-mail office@ganoexpert.ro si la numarul de telefon: 0742 111 887.