Transport gratuit la comenzi mai mari de 249 lei.
Reducere de la 20%.

Livrare si retur

LIVRAREA se realizeaza prin firma de curierat rapid Nemo Express la adresa indicata de dumneavoastra sau prin Posta Romana.

Pentru comenzile mai mici de 250 lei, costul transportului este:

- prin CURIER RAPID - 18 lei (plata online prin Mobilpay sau transfer bancar)  

                                      - 24 lei (plata ramburs)

- prin POSTA ROMANA - 15 lei (plata online prin Mobilpay sau transfer bancar) 

                                          - 21 lei (plata ramburs)

Comenzile de minim 250 lei beneficiaza de transport GRATUIT.

Daca alegeti livrarea prin curierat rapid, aceste tarife se aplică pentru localităţile din reţeaua Nemo Express. Pentru localităţi din afara reţelei, se taxează 1 leu/km de la cea mai apropiată localitate din reţea, iar diferenta taxei de transport va fi achitata firmei de curierat de catre cumparator. Lista completa a localitatilor din aria de acoperire Nemo Express o puteti gasi la aceasta adresa: https://www.nemoexpress.ro/wp-content/uploads/2014/05/0kmsuplimentari.pdf

Expedierea:

  • comenzile plasate de luni pana vineri inainte de ora 12:00 se expediaza in aceeasi zi.
  • comenzile plasate de luni pana joi dupa ora 15:00 se expediaza in ziua urmatoare
  • comenzile plasate vinerea dupa ora 15:00, sambata sau duminica se expediaza luni.

Daca un produs nu este in stoc, ne rezervam dreptul de a va informa punctual care ar urma sa fie data de livrare.

RETURNAREA produselor se poate face in urmatoarele situatii:

  • Coletul prezinta deteriorari severe;
  • Produsele au fost livrate / facturat gresit; 
  • Produsele prezinta defecte de fabricatie; 
  • Produsele nu corespund descrierii;

Clientul are dreptul sa notifice in scris GANOEXPERT.RO prin orice mijloc de comunicare scrisa (email/fax/etc) ca renunta la cumparare, cu respectarea termenului de 14 zile calendaristice de la primirea produsului conform prevederilor OG 34/2014 și cu conditia nedesigilarii coletului. 

Avand in vedere ca produsele comercializate de GANOEXPERT.RO sunt produse ce sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform art. 16 din OG 34/2014, deoarece sunt produse perisabile si nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igienă, clientul nu mai este indreptatit la returnare decat in conditiile in care, dupa desigilarea coletului, in colet va gasi alte produse decat cele comandate. Produsele achizitionate ca pachet se accepta la retur numai in forma initiala, adica toate produsele continute in pachetul returnat trebuie sa fie intacte, sigilate.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc). Contravaloarea produselor va fi inapoiata de catre GANOEXPERT.RO in termen de maxim 30 zile lucratoare prin transfer bancar, exceptand cheltuielile de transport care vor fi surportate de client. De asemenea, cheltuielile de retur vor fi suportate de catre client. 

Produsele ce urmeaza a fi returnate nu vor fi primite de catre magazinul nostru decat corect ambalate in colet, acestea urmand a fi expediate pe adresa: Loc. Codlea, Str. Lunga Nr. 92, cod postal 505100, jud. Brasov, cheltuielile de transport fiind suportate de catre client. Nu vom ridica colete expediate pe alta adresa si nu vom ridica coletele de la oficiile postale. Pentru expedierea coletelor va rugam sa folositi acelasi serviciu de curierat prin care ati primit produsele.

Colet returnat fara anunt in prealabil

In situatia in care un colet care a fost expediat de GANOEXPERT.RO nu este acceptat de catre destinatar fara un motiv invocat si fara anunțarea in prealabil prin orice modalitate de contact: telefon, email, chat support, etc se vor dispune urmatoarele masuri:
    • in contul de client asociat comenzii returnate va ramane activa doar modalitatea de plata online cu cardul pentru urmatoarele comenzi plasate.