Transport gratuit la comenzi mai mari de 249 lei.
Reducere de la 20%.

Compania ART-ANA a luat fiinta in anul 1996, desfasurand in decursul timpului o larga paleta de activitati, de la produse si activitati de ingrijire personala la servicii in domeniul auto, servicii de turism si altele. Din anul 2006, firma nostra a devenit prin asociatii ei, prima firma prin care compania Gano Excel a intrat pe piata romanesca si implicit in Europa, odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana la data de 1 ianuarie 2007.

Odata cu promovarea produselor pe baza de Ganoderma Lucidum, gama de servicii oferite de noi s-a diversificat, iar dezvoltarea companiei a cunoscut noi dimensiuni prin organizarea de seminarii pentru prezentarea produselor si a oportunitatilor de afacere pe care le ofera Gano Excel. Astfel am creat o retea de distribuitori in toata tara, care promoveaza aceste excelente produse puse la dispozitie de companie si care de asemenea au propria lor afacere impreuna cu network-ul dezvoltat cu grupul personal si de grup. 

De asemenea, am organizat mai bine promovarea si vanzarea acestor produse prin deschiderea unui depozit cu vanzare la sediu si de asemenea prin posta sau curierat rapid, putand astfel sa onoram orice cerere de livrare.

Obiectivul nostru este sa dezvoltam acest segment de afacere al companiei prin promovarea in continuare a produselor Gano Excel, avand in vedere ca produsele Gano Excel nu reprezinta doar o alta afacere, ci si dezvoltarea unui stil de viata sanatos, profitabil si cu perspectiva.