Transport gratuit la comenzi mai mari de 249 lei.
Reducere de la 20%.

Gano Excel este o companie de multi-level-marketing (MLM) care a devenit o forta extraordinara în industria suplimentelor alimentare. Fondata în 1995 în statul Kedah, Malaysia, Gano Excel și-a câștigat recunoașterea internațională în calitate de lider în cercetarea, cultivarea, producția si distribuirea de produse inovatoare dedicate imunologiei nutriționale pe bază de Ganoderma.

La 20 de ani de la infiintare, Gano Excel a devenit, dintr-un mic start-up, o companie de milioane de dolari, prezentă astăzi în peste 60 de țări din întreaga lume, devenind astfel cel mai mare distribuitor de produse pe bază de Ganoderma la nivel global. Gano Excel continuă să evolueze în sectorul wellness, fiind pionier în crearea de inovații în ceea ce privește produsele pe bază de Ganoderma Lucidum.

Angajamentul organizational Gano Excel:

Avand doua decenii de succes in afaceri, Gano Excel a evoluat continuu si si-a imbunatatit operatiunile pentru a-si asigura un succes continuu. Visiunea si Misiunea Gano Excel, alaturi de cele 7 Valori de Baza, reflecta evolutia, ambitia si angajamentul continuu fata de partenerii ei de afaceri si clientii ei fideli. 

Viziunea Gano Excel

“Sa devenim lider global in crearea, cultivarea, producerea si distribuirea de produse de calitate superioara dedicate imunologiei nutritionale Ganoderma.”

Misiunea Gano Excel

  • Cercetarea si dezvoltarea de produse inovatoare in domeniul inumologiei nutritionale Ganoderma
  • O prezenta puternica pe piata si oferirea celei mai bune oportunitati de afaceri in industria de Network Marketing
  • Crearea unei comunitati globale mai sanatoase si mai prospere
  • Un brand prezent in locuintele din intreaga lume
  • O companie cu adevarat sustenabila in industria wellness

Cele 7 Valori de Baza ale Gano Excel:

In tot ceea ce facem, ne definesc 7 principii-cheie:

1. Leadership
Atingerea pozitie de lider in industrie si orientarea catre oameni
2. Angajament
Angajament pe termen lung in afaceri pentru a imbunatati sanatatea si prosperitatea oamenilor.
3. Unitate
Crearea unei legaturi stranse cu toti partenerii, indiferent de cultura, rasa sau religie, pentru a produce rezultate exponentiale
4. Integritate
A face intotdeauna lucrurile corect si a trata pe ceilalti cu respect.
5. Calitate
Oferirea unor produse de calitate prin mentinerea celor mai ridicate standarde de siguranta si control al calitatii in procesele de inventie, dezvoltare, cultivare si productie
6. Excelenta
Atingerea si depasirea excelentei in toate actiunile.
7. Inovatia
Oferirea de produse inovatoare, bazandu-ne pe cerintele, oportunitatile si nevoile pietei.

Plantatia

Gano Excel deține cea mai mare plantație de Ganoderma din lume, pentru a ține pasul cu dezvoltarea internațională rapidă, începută în anul 2000 sub deviza „În 10 ani – 100 de țări”. Plantația se află în Kedah, Malaysia, unde clima este ideală pentru cultivarea ciupercii Ganoderma. Un mediu propice însă nu este întotdeauna suficient pentru a garanta o calitate excepțională constantă, motiv pentru care plantația utilizează cele mai sofisticate tehnologii eco disponibile în prezent.
Compania Gano Excel a optat pentru cultivarea de tesuturi si pentru metoda 100% organica de a cultiva Ganoderma. Pentru aceasta folosesc coji de mac, orez brun, faina si rumegus de arbore de cauciuc astfel inca sa creeze un mediu ideal pentru plantare. In procesul de cultivare nu sunt folosite chimicale, insecticide sau hormoni. Factorii naturali de mediu care pot influenta cresterea (temperatura, umiditatea si expunerea la lumina solara) sunt atent monitorizati si controlati pentru a asigura o crestere optima si un efect terapeutic maxim.