Transport gratuit la comenzi mai mari de 249 lei.
Reducere de la 20%.

De ce oportunitatea de afacere Gano Excel?

Ceea ce diferentiaza compania Gano Excel de celelalte companii de networking marketing este modelul unic de business cu un plan de compensatii avantajos. Industria cafelei in continua crestere si trendul wellness, impreuna cu industria prospera a Network Marketing-ului reprezinta pentru Gano Excel o oportunitate de a va ajuta sa atingeti succesul financiar, sprijinindu-va la fiecare pas.

Cum functioneaza sistemul Gano Excel?

SISTEM CUMULATIV

Gano Excel are un plan de marketing cu puncte cumulative, care va permite sa lucrati cum doriti. 
Punctele personale si de grup se acumuleaza luna de luna, calificandu-va pe nivelele inalte ale stimulentelor si bonusurilor. Acest plan MLM a creat cel mai prietenos sistem de lucru din network marketing, iar sansele sa gresiti sunt minime daca lucrati cu seriozitate o astfel de oportunitate. O alta veste buna este ca nu exista un termen limita pentru acumularea de puncte si ca acestea nu dispar niciodata. 

INVESTITIE MICA

Spre deosebire de alte companii network marketing, care au un pachet de start cu produse si taxe de intrare mari, costurile de intrare in Gano Excel sunt mici si convenabile. Nu recomandam recrutari masive si nici nu obligam la achizitii de produse in momentul inregistrarii. Suntem increzatori si mandri fata de produsele noastre, astfel ca ii invitam pe distribuitorii seriosi sa se alature afacerii noastre prin cumpararea unui pachet de start ieftin, care contine si catalogul de produse.

MENTINERE LEJERA

Pentru a va califica in fiecare luna ca sa incasati comisioanele dumneavoastra, trebuie sa va mentineti numai nivelul punctelor personale la 60 PV si al grupului personal la 180 PV. Aceasta conditie de mentinere nu va deranjeaza situatia financiara si se poate indeplini usor de catre oricine doreste sa se alature afacerii Gano Excel.

PROFITURI MARI DIN VANZARE DIRECTA

Puteti obtine un profit imediat (intre 15% si 25%) din vanzarea directa a produselor Gano Excel: cumparati produsele la pret de depozit (pret membru) si le revindeti clientilor dumneavoastra la pretul cu amanuntul recomandat.

ALTE BONUSURI DE PERFORMANTA

Puteti obtine un profit mai mare, calificandu-va la urmatoarele niveluri de calificare:

  • Bonus de performanta grup
  • Bonus de performanta lider
  • Bonus de dezvoltare lider
  • Fond masina de lux
  • Participatie la profit de Diamant Regal
  • Participatie la profit Prezidential
  • Vacante stimulative
  • Sponsorizare internationala     

Vezi alte AVANTAJE ale membrilor Gano Excel.